Tuesday, April 19, 2011

Domo si pencuri buah tomato Petani!

(bukti si domo mencuri di ladang aku)

heyyo!
Long time no see bijak2 sekalian...
Adakah anda sihat? 
kesihatan aku sgt hebat sekali disini..
kenape dan mengape aku ckp mcam 2?
sebab skrng stdy week...
ahahaha.... aku tipu je!
mengalami stress yg mlampau...
apakah keje assgmnt waktu stdy week nak kena antar..
damn dam dum lar u oh!
study week ni lah waktu nak rehat...
ini kena buat assgmnt...
SEMUA NI SALAH KAU DOMO?

DOMO: ape salah aku nie?
si petani: ohoi! kau buat salah kau buat2 xtawu plak an domo?
 DOMO: ape aku dah buat sipetani? ce cite ce cite..
sipetani: sebab kau curi tomato dekat ladang aku? 
DOMO: Wait n wait! ape kena mngena dgn assgmnt kau wahai sipetani?
sipetani: ahahaha... aku saje je sebut nama kau oh domo! :p
sebab dah xde nama lain nak sebut..  >.<

THE END~

ahaha... back to my assgmnt! dah antar sudah..
so mcam happy lah sikit...

tujuan aku update blog aku kali nie...
nak promote anime nie..
BTW
if u want to know..
I AM AN OTAKU'

WAHAI PETANI2 SEKALIAN..
dengan ini beta ingin
mem-promote-kan
anime ini...
~PANDORA HEART~

for more info klik sini:

for this anime..
i will give 4 star...
ahaha... terbaek oh!
walaupun ble korg tgk2 nnti..
ade part kurg fham...
ape bnda nie.. ape bnda nie...
sebab dye main masa silam
n future...
so klu tgk cite nie
smbil tdo mmg xpdat lah nak fham ye..

character plg aku suka:
OF COZ LAH
ALICE
why i choose her..
why i dun choose other character?
sebab dalam cite ni dye plg kuat...
ahaha...
so aku amik lah yg kuat...
sebab msti lawan xklah..
so aku xlah frust ble character yg aku suka mati..
lalala....
ade lagi 1 anime aku nak story tp
e2 lain kali lah...
nak smbung stdy nie...
nak dekan oh tahun nie..
HIDUP TITAS~HIDUP TITAS

TITAS SGT BEST..
SGT BAGUS UNTUK DIBACA

ini kata-kata ikhlas dari aku nie..
trust me...

ahaha.. smpai di situ saje ye!
lain kali jumpe lagi...
updated blog ikut mood..
klu agak xde keje
baru lah updated...
why?
i very busy with my final exam..
p/s: tipu je kat ats 2.. exam or not still same..

and kepada
DOMO SERTA AHLI KELUARGA NYE
im sorry
im sorry

im sorry
sebab jadi domo kambing hitam untuk post kali nie..
ahaha... sayonara all..
tq 4 read post yg pnjg nie..
MAJULAH LAH PETANI UNTUK TOMATO~



3 comments:

bukudiarysofea said...

Berani ko fitnah domo eh. Sudahlah kaler ceklat, dijadi kambing ceklat pulak. Domo, SERANGGGG.

Goodluck Final weh. :D

sonnet™ said...

kesian domo kene fitnah.aisyyyy
btw,HAPPY STUDY WEEK!

SiPetani said...

cik domo: wahaha... aku bayar kot dye dijadikan kmbing coklat! 1 kali pnampilan rm 10 sen..

sonnet: wah! tq a lot... u to ok! selamat stdy week... :D

 
sipetani.blogspot.com | Design By Cimi
.Copyright 2011 | All Right Reserved.