Tuesday, April 26, 2011

Final Exam untuk Menanam Jagung.

Disini Sipetani
Mengucapkan Selamat Menjawab Final exam
to all that know me...
wish me gud luck also..
OK..

Hope you all enjoy Answer
FINAL EXAM.
\(^o^)/

Saturday, April 23, 2011

Bila Petani Pegang Buku.

Baca buku dengan tido sama saje! =.="
credit: photobucket

Friday, April 22, 2011

Tomato Rosak two.

 BAD NEWS AGAIN.
what?
i said bad news again..

after 1 bad news then come 1 more bad news
this week not my lucky week..
i am strong person...
so i will try and try..

Thursday, April 21, 2011

Tomato Rosak.

Finally the day have come. yes i know!
xguna nak mnyesal.. kesalahan diri sndiri...
ok i will learn from my mistake.. TQ





credit: google.
 click here! click here!
For more information.
|||||||||||||||30%||||||||||||||||

Tuesday, April 19, 2011

Domo si pencuri buah tomato Petani!

(bukti si domo mencuri di ladang aku)

heyyo!
Long time no see bijak2 sekalian...
Adakah anda sihat? 
kesihatan aku sgt hebat sekali disini..
kenape dan mengape aku ckp mcam 2?
sebab skrng stdy week...
ahahaha.... aku tipu je!
mengalami stress yg mlampau...
apakah keje assgmnt waktu stdy week nak kena antar..
damn dam dum lar u oh!
study week ni lah waktu nak rehat...
ini kena buat assgmnt...
SEMUA NI SALAH KAU DOMO?

DOMO: ape salah aku nie?
si petani: ohoi! kau buat salah kau buat2 xtawu plak an domo?
 DOMO: ape aku dah buat sipetani? ce cite ce cite..
sipetani: sebab kau curi tomato dekat ladang aku? 
DOMO: Wait n wait! ape kena mngena dgn assgmnt kau wahai sipetani?
sipetani: ahahaha... aku saje je sebut nama kau oh domo! :p
sebab dah xde nama lain nak sebut..  >.<

THE END~

ahaha... back to my assgmnt! dah antar sudah..
so mcam happy lah sikit...

tujuan aku update blog aku kali nie...
nak promote anime nie..
BTW
if u want to know..
I AM AN OTAKU'

WAHAI PETANI2 SEKALIAN..
dengan ini beta ingin
mem-promote-kan
anime ini...
~PANDORA HEART~

for more info klik sini:

for this anime..
i will give 4 star...
ahaha... terbaek oh!
walaupun ble korg tgk2 nnti..
ade part kurg fham...
ape bnda nie.. ape bnda nie...
sebab dye main masa silam
n future...
so klu tgk cite nie
smbil tdo mmg xpdat lah nak fham ye..

character plg aku suka:
OF COZ LAH
ALICE
why i choose her..
why i dun choose other character?
sebab dalam cite ni dye plg kuat...
ahaha...
so aku amik lah yg kuat...
sebab msti lawan xklah..
so aku xlah frust ble character yg aku suka mati..
lalala....
ade lagi 1 anime aku nak story tp
e2 lain kali lah...
nak smbung stdy nie...
nak dekan oh tahun nie..
HIDUP TITAS~HIDUP TITAS

TITAS SGT BEST..
SGT BAGUS UNTUK DIBACA

ini kata-kata ikhlas dari aku nie..
trust me...

ahaha.. smpai di situ saje ye!
lain kali jumpe lagi...
updated blog ikut mood..
klu agak xde keje
baru lah updated...
why?
i very busy with my final exam..
p/s: tipu je kat ats 2.. exam or not still same..

and kepada
DOMO SERTA AHLI KELUARGA NYE
im sorry
im sorry

im sorry
sebab jadi domo kambing hitam untuk post kali nie..
ahaha... sayonara all..
tq 4 read post yg pnjg nie..
MAJULAH LAH PETANI UNTUK TOMATO~



Saturday, April 9, 2011

Sipetani mahu pegi jalan-jalan tanam Tomato

10th thing that i want to do
after Final Exam.

1st
Ice Skating oh Ice skating!
p/s: can someone ask me to go.. i wan join T_T

2nd
I want Watching Movie.
p/s: MOvie plg murah pls..

3rd
Drink Vitagen at Taman Tasik Shah Alam.
p/s: Vitagen only xnak yakult... yakult xsedap..

4th
Walking and walking while enjoy my Life.
p/s: Enjoy lah sebab dah xde assgmnt n class t go... yeay :)

5th
I want to eat Dinner at Home.
p/s: dah lama kot xmakan kat rumah..

6th
I want to see her so bad.
p/s: My mummy lah... :)

7th
I want to work. 
p/s: nak keje sebab nak beli laptop baru..

8th
I want to meet my Best Friend a.ka  My Kekasih
p/s: lama gle xjmpe.. Msti kau makin kacak kan.. :)

9th
i want to eat food that my mother cooked.
p/s: nak makanan kegemaran pls.

10th
I want sleep all day.
p/s: dah lama xtdo sehari semlam... nak try buat :)

ahaha... that all my list ok...
susunan tidak mngikut priority...

jmpe lagi semua...
BYE-BYE..
 11th
i want new anime DVD yeah.


Thursday, April 7, 2011

Sipetani Sudah Besar :)

Hello n Hello n Hello...
Woot woot....
Lama xupdate blog... tawu2 je la...
Lappy sudah Rosak...
maka mmg xdpat lah nak on9 24 jam lagi..
So sad lar oh...
tapi xpe...
tggu ar aku keje...
aku beli I7 terus...
yeay!
gogogog...
beli la klu kau xsyg duit kau 2...
ahahaha...

SELAMAT HARI LAHIR!
wah2... ary jadi sape ni...
ary jadi sape nie...
Mari kita lihat org e2...
tadaaa....
  tgh potong kek 2 di ats pentas MBMB...

BTW...
malam tu aku baru balik dari main futsal..
Membe aku ajak gi makan...
aku cakap makan kat tmpat dekat2 sudah...
tapi diorg nak gi MCD...
wahahaha...
rupa2 nye...
diorg nak blnje aku,,,
TQ2...

Memang sgt untung lah ary...
dgn lapar nye...
set Besar terus aku order...
xde kesian... ahaha..
lepas abis makan...
kitorg mcam nak balik cm2...
tbe2 aku nmpak budak kelas dtg...
apsal diorg nie...
ade gathering ape mlam2 nie...
dgn assgmnt byk xbuat lagi...
nak je balik...
tapi ikut jela...
diorg nak lepak2 kat situ...
so aku pun join...
tiba2...
jeng.. jeng... jeng...
tepat pukul 12...
tbe2 ramai nyanyi lagu happy birthday...
wahahah... damn lah..
never expected this lar oh...
siap potong kek lagi 2...
Gambar ptong kek ade kat ats...
malas nak upload byk2...
Ramai juga ar yg dtg function nie...
ahahaha...
siap dpat adiah lagi 2...
mari tgk nie...
ahaha... khusyuk kot bukak adiah..
aku ngat kan koko kruch ke ape ke?
tgk2 baju n kain pelikat...
aku xpndai pakai kain pelikat lah...
n lepas dpat adiah 2...
aku tnye...
kain pelikat ni saiz brape?
ahaha...
lepas 2 baru aku tawu kain pelikat xde saiz...
damn2...
aku terasa kurg bijak kat situ...
lepas ni xakan aku tnye soalan 2...
ahaha..
tgk gambar nie plak...
ni juanito...
damn je dye...
senyum xnak kalah...
aku dah pelik...
rupa2 nye ade udang yg tpergkap dlam
syuman 2...
pndai kau an juan...
shit la u...
nak tawu diorg buat ape...
tgk gmbar nie...
dah mcam Zombie kmpung pisang dah aku ni...
wahaha...
diorg bagi aku makan kenyang...
lepas 2 diorg bagi aku mndi
dengan tepung, tepung kunyit...
Kari n ape ntah...
Bau dah mcam ikan goreng dah aku rasa...
tggal nak goreng je lagi nie...
ahaha....
damn lah u all...
but TQ...
lepas dah cmpak mcam2 kat aku...
diorg bagi mndi aku...
apakah...
malam2 mndi bunga...
wahaha....
upacara mndi bunga...
lepas nie... 
Exam aku semua 4 Flat...
ahaha....
itu je aku nak cerita...
TQ all...
sebab baca smpai abis...
bye n bye...
jmpe lagi...
sayonara...

 
sipetani.blogspot.com | Design By Cimi
.Copyright 2011 | All Right Reserved.