Thursday, February 17, 2011

TQ si KObis Busuk!

OH yeah!
korg nak tawu...
mggu2 nie adalah mggu test....
significant untuk mggu test ape
1)study ape nak msuk kuiz...
2)musim bukak buku...
well... mggu2 lain buka jugak but
mggu ni more repeatly la bukak buku 2..
ahahah
3)mggu dduk rumah...
tp
mggu kuiz ni la plak
aku busy buat mcam2 bnda...
ini lah...
itu lah...
contoh2...
ok2...
aku bagi example...
example 1:

aku nak sgt balik rumah
samalah dgn kak limah tu...
walaupun gila tp pndai balik umah...
ahaha...
tp
padahal...
raya cina ary 2...
xnak plak balik rumah...
ni diambang2 mggu test...
ade plak...
firasat nak balik rumah...
APAKAH?

pening kan aku... hadoi...

example 2:
masa mggu test ni la tbe2 aku jadi addict 
main game ni haaa...
sbelum ni boleh kwal...
ni smpai balik2 bilik trus nak bukak lappy je nie...
mmg dah kronik game abis aku nie...
agak2...
klu dah ade ubat pun dah terlmbat nie...
 mcam ni sudah muka aku nie...

wahaha.... ade gaya org sakit kronik x?
ade kan...
i know that oh...

example 3:
masa time2 aku nak test la...
ade org offer nak blnje aku...
blanje kek plak 2...
mak aih...
xkan aku nak tolak....
jarang2 dapat org blanje aku nie...
so
hari sebelum test 2...
aku gi mkan kek...
aku makan kek 
STRAWBERRY MASHMALLOW CHEESE...
aku xtawu la sgt eja dye...
tp lebih kurg ar...
komen aku kat kek 2...
terbaek la sgt2...
ahaha....
sedap xterkata gle...
kek 2 mcam ni haa rupa dye...
juz dlam gmbar ni dah mcam kena 
gigit tikus...
ahahah...

tadaa..... ni lah kek dye...
tgn 2 plak... tuan yg blanje aku...
knape aku xtunjuk muka dye...
sebab nnti korg semua nak paw dye...
ahaha...
kasihan akan dye oh....
so lepas aku makan kek nie... aku pun balik...
bajet nak study ar... masa tu dah dlam pukul 1..
smpai2 je... tadaaaa....
aku tertdoo...
mmg sengal la weyh...
esok test kot...
ahhaah....
sekian sahaja ape aku buat masa mggu test
terima kasih...
kerana membaca...
gathering blogger melaka 2...
nnti aku post...
xde idea lgi nak buat tajuk 2...
ahaha...
 
sipetani.blogspot.com | Design By Cimi
.Copyright 2011 | All Right Reserved.